mitt dalarn

Julklapp till honom: En historik

Förra veckan skrev jag lite om julen. Detta hör inte till vanligheterna direkt. Jag gillar att hålla denna blogg fri från andra inslag som egentligen inte bidrar till min strävan. Den här gången gjorde jag ett undantag. Mitt i mitt julinlägg så skrev jag dessutom en kort rad om klappar till pojkvännen. Jag skrev ingenting om vad jag köpt i julklapp till honom i år, men nyfikenheten var total. Faktum är att det var många som skrev och desperat bad om hjälp angående vad de ska köpa i julklapp till sina honom – om ni förstår vad jag menar.

Jag kände att det var lite av en plikt att dela med mig av tips som eventuellt kan hjälpa er. Det enklaste sättet att göra detta på tror jag är att dela med mig av vad jag köpt under de senaste jularna. Detta är julklapp till honom så länge vi varit tillsammans.

2013

Under vår första jul ihop slog vi på stora trumman. Ja, jag gjorde i alla fall det när jag köpte julklapp till honom. Jag hade ett välbetalt jobb, det hade även han och det var innan barn. Barn som på många sätt betyder personlig finanskrasch. Nåväl, jag köpte en resa för oss båda till Dublin. Vi vile båda åka dit och detta fick verka som ett ypperligt tillfälle att göra så. Detta var min första och dyraste julklapp till honom.

Jag vill förresten verkligen rekommendera Dublin. Detta oavsett om ni ger det i julklapp till honom eller sticker själva. Underbar stad och underbart land.

2014

Vi hade kommit in i vardagen lite mer vid det här laget. Ihopflytten hade skett och vi delade nu på vardagsbestyr. Det föll sig därför naturligt att jag skulle köpa något vi båda kunde dra nytta av. Det jag köpte blev helt enkelt en gammal hederlig wokpanna. Vi älskade vid det här laget att laga thaimat så det blev en himla fin julklapp till honom. Jag minns att han blev väldigt glad och tacksam. Att den sedan gick sönder mindre än ett år efter behöver vi förstås inte gå in på närmare.

2015

2015 års julklapp till honom var lite mer speciell. Det var nämligen då som jag berättade att vi väntade barn. Livet var inte direkt detsamma efter det. Det ska gudarna veta. 

Vad köper ni i julklapp till honom i år? Jag vill veta allt! Skriv i kommentarsfältet så lovar jag att svara!